Welkom

Welkom op onze website, waarmee wij ons vakantie appartement in Ellmau am Wilder Kaiser (Tirol, Oostenrijk) te huur aanbieden. Alle informatie met betrekking tot het appartement kunt u vinden via het menu aan de linkerzijde. freewifiEllmau am Wilder Kaiser
Het gezellige dorp Ellmau am Wilder Kaiser ligt op 820 meter boven de zeespiegel in het centrum van het skigebied SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental, een van de grootste aaneengesloten skigebieden van Oostenrijk. Het gebied is sneeuwzeker en omvat maar liefst 284 km piste (waarvan 229 km kunstmatig besneeuwd kan worden), 90 geavanceerde liften en kabelbanen en 77 authentieke berghutten en après-ski gelegenheden. Ideaal dus voor een fantastische wintersport ervaring.

skiwelt           WILDERKAISER_Logo_ELLMAU_klein

Gaat u liever langlaufen? Dan is er voor u een schitterende, 10 km lange route uitgestippeld langs de voet van de Wilder-Kaiserberg, waar u kosteloos gebruik van kan maken. Voor rodel-liefhebbers is er de Rodelbahn vom Hausberg, dat is een 4,5 km lange natuurrodelbaan. Deze is te bereiken met de Astberg skilift.

Naast wintersport zijn er ook in de zomer nog vele andere recreatiefaciliteiten. Het Ellmauer Kaiserbad bijvoorbeeld, dat volop zwemplezier biedt voor jong en oud. Ook is er bovenop de Hartkaiser berg een kinderspeelparadijs genaamd Ellmi’s Zauberwelt. Maar ook mountainbiking, volleyballen, golfen, tennis en squash behoren tot de mogelijkheden. De avonturiers kunnen ook parasailen vanaf de Hartkaiser.

Bij stal Danzerhof kunt u onder deskundige begeleiding een heerlijke rit te paard maken. Als u nog niet kunt paardrijden bieden ze u daar de mogelijkheid om rijlessen te volgen, of om een romantische rijtoer per koets te maken. Maar u kunt ook bij uitstek genieten van de vele, schitterende wandelroutes die door het hele gebied aanwezig zijn. Kortom, alle ingrediënten voor een actieve of juist ontspannende vakantie zijn aanwezig.