Willkommen

Ons vakantieappartement in de Berghof Ellmau

Het perfecte knooppunt voor uw familievakantie het hele jaar door!

The Appartment

Ellmau am Wilder Kaiser

Midden in het skigebied SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental, een van de grootste aaneengesloten skigebieden van Oostenrijk, ligt het vakantieoord Ellmau am Wilder Kaiser op 820 meter hoogte. Het gebied is sneeuwzeker met 284 km piste (waarvan 229 km kunstmatig besneeuwd).90 geavanceerde liften en kabelbanen en 77 authentieke berghutten en après-ski gelegenheden zullen u inspireren!

Wintersport

Ook langlaufers komen aan hun trekken. Aan de voet van de Wilder Kaiser ligt een prachtige 10 km lange route, waar u gratis gebruik van kunt maken. Voor rodelfans nodigt de 4,5 km lange natuurlijke rodelbaan vanaf de huisberg uit tot een snelle afdaling. Deze wordt bereikt door de nabijgelegen Astberglift.

Zomer in Elmau

Ook in het warme seizoen wachten er in Ellmau tal van vrijetijdsmogelijkheden op u! Het Ellmauer Kaiserbad staat garant voor zwemplezier voor jong en oud en het nabijgelegen zwemmeer Going laat ook de harten van waterratten van alle leeftijden sneller kloppen. Nog meer adrenaline is gegarandeerd bij het paragliden vanaf de Hartkaiser!

Fietsen in en rond Ellmau

Fietsers opgelet: of het nu gaat om een ​​mountainbike, een racefiets of een e-bike, de regio rond de Wilder Kaiser biedt alles wat het hart van een fietser begeert, van ontspannen familiefietspaden tot uitdagende trails.

De droom van een golfer

De Ellmau Golf Club is met zijn 18 holes wereldberoemd.

Wandelroutes rond de Wilder Kaiser

Last but not least ligt Ellmau in het hart van waarschijnlijk de mooiste wandelregio van Oostenrijk. Talloze wandelpaden van alle moeilijkheidsgraden wachten erop om door jou ontdekt te worden!